Tilbage
Knudsø Musikimport startede med salg af Ranco Antonio harmonikaer.
En kontrakt blev forhandlet på plads med fabrikken i Italien og den første leverance afhentede vi selv på fabrikken i november 1992. Andre mærker er siden kommet til.
Knudsø Musikimport drives sammen med et andet firma der sælger konfekture mv. og det er således fortrinsvis aften og weekends der bruges i musikfirmaet.
(Træffes derfor kun efter aftale.)

Knudsø Musikimport vil fortsat efter bedste evne levere en ordentlig vare og en god service. Når der er indgået en aftale med firmaet om service og garanti m.v. kan der regnes med at dette bliver overholdt. Vi har bygget firmaet op ved hjælp at et hæderligt og seriøst forhold til vores kunder, og det vil vi bestræbe os på at fortsætte med.
Knudsø Musikimport samarbejder med John Godtfredsen Musik ApS, hvis værksteder benyttes i forbindelse med alt garanti og servicearbejde.

Venlig hilsen Erling Andersen
Harmonikaerne udstilles over hele landet i forbindelse med forskellige harmonikaklubbers arrangementer. Firmaet satser på nye harmonikaer af høj kvalitet som næsten alle kommer fra Italien.
Også stort udvalg i brugte harmonikaer. Alle brugte instrumenter er efterset og i orden. Tilbage til forsiden Se vores store udvalg i nye harmonikaer her Vi har altid masser af brugte harmonikaer på tilbud
 
 

Knudsø Musikimport   -   Skansehøj 5   -   8680   Ry   -   Tlf / fax 86 89 22 93   -   Mobil 40 41 65 93   -   mail: erling@knudsoe-musikimport.dk   -   Åbent hverdage efter kl. 17:00